+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel CADE Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 41 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    80%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 26.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Nic

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Marian

Älteres Paar, 18.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 17.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 3.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • personál

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Theresia Voraberger

Gruppe von Freunden, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Wir haben leider verabsäumt uns für die BAR nach 24 Uhr anzumelden. Sonst war alles Okay

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.8.2016

Písek Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Hotel je velmi originálně zařízený. Ještě jsem se s tím nesetkala, ale pro účel (hlavně větší společenské a firemní akce) velmi vhodné.

  • Z hlediska bezpečnosti přístupu k hotelu považuji za velmi nebezpečný odkrytý poklop na hlavní cestě od nádraží zakrývající podzemní prostory. Po celou dobu našeho pobytu byl otevřený a nezajištěný, takže zejména v nočních hodinách velmi rizikový. Existují drobné nedostatky, které celkový dobrý dojem kazí. Např. manipulace s vypínačem v koupelně vyžadovala trochu násilí (nefunkčním se stal až ráno v poslední den pobytu), přehozený kohoutek studené a teplé vody ve sprše, uvolněné sedátko na WC, nefunkční velmi luxusní světlo nad umyvadlem (snad fungovalo, ale vypínač k němu jsme neobjevily). Jen jeden noční stolek ve dvoulůžkovém pokoji, i když se domníváme, že místa pro něj je dost. Pravá veřej okna poněkud posunutá, takže manipulace s ním byla obtížnější vzhledem k obavě, aby nevypadlo. Na točitém schodišti do 1. patra v ohybu schodiště chybějící madlo. Na dámském WC v přízemí chybějící sedací prkénko.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alexandra Jarošová

Familie mit Kindern, 27.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Vzhľadom na to, že sme nijaké iné služby okrem obytovania(pravda aj s mačkou)nevyžadovali, ani neočakávali, tak hotel splnil naše predstavy. Izba bola primerane čistá a všetko fungovalo. Mali sme kľúč od vonkajšieho vchodu, neboli sme odkázaní na recepciu a recepčnú, čo nám vyhovovalo. Hotel je na rušnej ulici, ale je to vyvážené pomerne krátkou vzdialenosťou od Kamenného mosta, čo je už prakticky centrum. Takže vcelku spokojnosť.

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Josef

Einzelreisende, 7.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Příjemné prostředí.

  • Hotel, kde se nepodávají snídaně, na patře není kuchyňka a současně je zakázáno používat elektrospotřebiče je opravdu jen hotelem na jednu noc.

Personál
8
Služby
4
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel CADE replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Vaší recenzi. V hotelu se podávají snídaně, avšak je nutné, aby host nahlásil, že snídani požaduje. Snídaně stojí 80 Kč na osobu. Kuchyňka na patře není proto, že jsme hotel a ne ubytovna. Elektrospotřebiče např. k vaření nebo ohřívání jídla nebo přímotop jsou na hotelu zakázány z bezpečnostních důvodů, aby nedošlo k požáru. Ještě jednou děkujeme za Vaši recenzi. Ladislav Marek , majitel hotelu

Radim

Einzelreisende, 16.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Klid

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 18.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

p. Pap

Einzelreisende, 2.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byl jsem velice příjmně překvapen útulným (alespoň pro mne) zařízením pokoje. Cítil jsem se velice dobře. Obsluha příjemná a ochotná. Snídaně bohatá. Káva, kterou jsem měl mimo snídani byla vynikající. Okolí hotelu upravené. Majitel vstřícný. Ostatní jsem vyjádřil v bodovém hodnocení.

  • Hotel leží u hlavního silničního tahu, což přináší zvýšenou hlučnost i ve večerních hodinách (s tím ale majite nic nenadělá). Na pokoji protékala nádržka WC, takže se každou chvíli dopouštěla se syčením v trubkách voda ( po upozornění na toto slíbena oprava). V baru (restauraci) utržené sedátko na dámském WC(též slíbena náprava). To mi sdělila kolegyně s kterou jsem v baru poseděl.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 19.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Vávra

Einzelreisende, 30.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
3
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Lucie Smolková

Einzelreisende, 24.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p. Gawron

Älteres Paar, 6.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • umístění hotelu,parking a dostupnost od hlav.komunikace

  • hotel má staré vybavení nábytek,ale hlavně koupel.baterie,to vše se dá zkousnout.Nepříjemný byl pach lůžkovin a to ne samotného povlečení,ale polštář a deka samotná.Na pokoji se muselo kouřit a to nejen jednou....

Personál
8
Služby
4
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Václava

Gruppe von Freunden, 20.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Příjemný personál..

  • Na pokoji bylo chladno..

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

R.Žilinová .

Gruppe von Freunden, 13.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • HOTEL BYL VELMI STYLOVĚ ZAŘÍZENÝ,BLÍZKO CENTRA,PÉČE PERSONÁLU PŘÍMO UKÁZKOVÁ,PROFESIONÁLNÍ.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.